Friday 16 November 2018
Text Size

Routebeschrijving

Door de gemeente Eemnes zijn vier gele aanwijsbordjes geplaatst:
° kruispunt Oud Eemnesserweg/Zandheuvelweg
° tegenover tuincentrum Overvecht
° tegenover ingang de Lieberg
° vanuit De Witte Bergen voorbij bocht Heidelaan, kruising Goyergracht

Met de fiets:
Vanuit Hilversum via de Minckelersstraat en Weg Over Anna’s Hoeve onder het viaduct van de A27 door. Direct links af de Oud Eemnesserweg op. Vlak voor het tuincentrum linksaf slaan, weer onder de A27 door. U bent nu op de Heidelaan. Na ca. 400 meter vindt u de ingang en het pad naar het openluchttheater.

Vanuit Eemnes/Laren via de Goyergracht. Dan het fietsbad door het bos volgen tot aan het viaduct over de A27. Volg het fietspad over het viaduct, langs motel de Witte Bergen. Rij alsmaar rechtdoor. U komt dan vanzelf op de Heidelaan. naast nr. 14 is de ingang naar het openluchttheater.

Met de auto: Parkeren kan aan de kant van de weg op de Heidelaan. Houd de ingang van het pad naar het openluchttheater ruim vrij; dit moet in verband met de bereikbaarheid van hulpdiensten. Het pad aan de kant van de A27 is een paardenpad en moet ook vrijgehouden worden.
Voor invaliden of mensen die slecht ter been zijn: Melden bij onze medewerker bij de ingang of bel 06 15058442 // 06 50526716

Parkeren kan ook op de parkeerplaats van motel De Witte Bergen. Van hier is het een wandeling van ongeveer een kwartier naar het openluchttheater.
Loop via de weg naast het BP station (Goyergracht Zuid), bij de Heidelaan linksaf 700 meter tot het bospad dat naar het openluchtheater leidt.